Saturday, December 6, 2008

hang out !! yayy!!

Semalam aku hang out dgn membe2 aku... Dayah, Ili, Ros, Sapet, Wyda n Khai... plan nak tgk wayang kul 4.40p.m but disbbkan ada masalah sikit terpaksa tgk wayang kul 7.20p.m... semalam kan ari jumaat kul 5p.m kami dok ada kat town... jalan sure jem gila tmbh plak time tuh time org balik keja... n kami pon terlupa yg ari tu ari Jumaat org still dok keja lg... ;p so terstuck la dalam jem tuh... tu yg lmbt.. kami plan nak tgk wayang kat Gurney Plaza... Memandangkan movie start 7.20, kami g makan dulu kat Kapitan Nasi Kandar kat area Gurney Hotel tuh.. semua dok lapaq...
hehe... aku makan nasi kandaq laa... tp tak snap pic pon sbb lapaq sgt... hiks...
Abes ja makan kami terus g Gurney Plaza then rush g beli tiket wayang... huhu... tgk Twilight...
hmm... ok la citer tuh... boleh layan gak... hehe... Movie abes kul 9.30 aku rasa... then kami plan nak g Pesta lak... kat Penang ni kalau bulan Dec je mesti ada Pesta... huhu... tp semalam dalam kul 10pm aku dah rasa ngntuk... Ros sempat lg tidoq dalam keta... ;p


Dayah, Wyda and Ros


Dayah, Wyda, Ros, Sapet and Khai


Dalam kul 10.20 macam tu kami sampai kat Pesta... aku main game TOPGUN n CHALLENGER..
tu pon tak semua membe aku naik... takut... yg naik TOPGUN aku, Sapet, Khai n Wyda.. tu pon Wyda da kecut perut.. tp aku paksa dia naik gak... hehe... Dayah?? oppss... dia tak nak naik...
puas pujuk pon tak nak naik gak... so dia tgk dr bawah je dgn membe2 yg lain... huhu...


360' ke atas... hehe...


b4 naik....


muka2 yg tgk dr bawah jek... ;p


After naik TOPGUN, aku naik Challenger lak... hehe... kali ni Dayah naik... Sapet pon join tp Khai n Wyda dah surrender... hehe... depa da pening n kecut... haha...





pusing ke atas jugak....



Tp kan after aku turun dr game Challenger tuh, kepala aku lak yg pusing2... slalu aku main ok ja... hiks... ;p Then dayah ajak main Sky Rider... ala yg buai pusing laju2 tuh... Dayah naik dgn Sapet... aku tak naik sbb dah muak naik sampai tak de feeling da... (berlagak) haha...


Dayah yg excited nak naik Sky Rider...

Time ni aku dok duduk daa... Kepala aku pusing2... hehe...
Abes main suma, kami gerak balik... tp tak balik pon... singgah makan kat Sg Dua depan USM..
Membe2 aku nak pekena Char Koey Teow... tp aku tak order Koey Teow... aku makan Nasi Goreng Daging Merah... hehe... nasik lg... haha...
Pic makanan aku tak snap gak sbb aku dok pening... hehe...
Pas abes makan semua kami balik laaa....
Time dalam keta semua diam... hehe... pelik... slalu kami havoc ja...
haha... ni sbb kami semua penat n pening... ;p

7 comments:

Faisal Admar said...

Amboi naik macam-macam ye :) Hehe rasa macam nak pi satu tempat yang sunyi dan sejuk je. Layan feeling ;)

Green Mosquito said...

Faisal Admar
huhu... naik benda tu semua dapat gak jerit2... lepas tension sat...
haha... last2 pening daa...
but tmpat yg sejuk n sunyi paling best laa... :)

nurul said...

trasa cam nk p fraser hill.... syok... pening pesta... tapi niat nk bawa pu3 p la...

Zamir Hady said...

tau x pasai pa dlm kreta diam?
sbb aku xdak!

Ili Syaaamimi said...

sejak bila aku menyelit skali ?

huhuhuhu.

Green Mosquito said...

Nurul
huhu... kalau kak bawak Pu3, kena bawak duit byk2...
sbb minah kecik tu nak naik macam2...
hiks...

Zamir
huhu... ya ka sbb hg tadak??
perasan !! ;p

Green Mosquito said...

Ili
menyelit apa plak nih??
aku tau la hg ada menyelit kat dalam hati si tuuuttt....
ekeke... ;p