Tuesday, April 7, 2009

Tak de Tajuk ??

helloo... dah lama tak apdate blog nih... haha.. kinda bz dgn urusan hidup... lebih kurang sebulan aku tak apdate pe2... tp byk benda yg jd... so kepada kawan2 aku yg always ada dgn aku bila aku down, depressed, aku tgh ada probs, THaANKS A LOT ok... aku appreciate sgt2...

and 4 April 2009 lepas aku dah masok 19 tahun ! haiyoh... dah abes da zaman belasan tahun aku... so kepada semua yg wish bday kat aku thru call n msg, THX A LOT !
appreciate sgt2... :)
:( and to Khairani bday dia 1 April, Zamir bday dia 3 April, and also to Ili Sharmimi yg bday dia 7 April... kita dah sama2 masok 19 tahun okeh... May Allah bless all of us... amin ! :) and hope friendship berkekalan... :)

next week aku dah start class utk 2nd sem... macam malas pon ada... haha... mana leh malas2 kan...
tak maju nanti... (pandai cakap je nih) ;p

ok ler... tak tau nak type pe dah ni...
sekian... hehe... peace !

6 comments:

Faisal Admar said...

maintain pointer... haiz abang pun dah masuk balik usm.

mati lepas ni! haha!

good luck..

Zamir Hady said...

tahun depan hg dh 2puluh, lepas 4 tahun kawin, pastu ngandung. pastu aku p umah mlwt hg dgn bini aku! haha

Green Mosquito said...

Faisal Admar
haha...
u too gudluck bro !

Zamir Hady
haha...
awainya nak kawen...
sapa bini hg weh?
wakakak..

Hidayah Admar said...

gudluck !
new sem is coming (:
bila nk study stats?

nurul said...

hepi belated besday.... gud luck...

Green Mosquito said...

Hidayahstats?
tade lg..
haha...
naseb baik...
;p

Nurultq so much kakak...
wheee...
:)