Sunday, June 7, 2009

Please Appreciate People....


thinking of wut will happen next...
dah lama gila blog nih tak apdate... haha.. as usual lah... bz maaa... baru habis final exam jumaat lepas...
and so many things had happens in this life... huhu... and for those people that always be with me, thanks a lot ok...
hmm... you know who you are to me... even we had a fight a lot before this, i know that will make us become more closer rite now... hehe.. happy for dat... org kata susah2 dulu baru nak senang2 kan... haha...
now, so many things yg kita boleh share together rite?
haha.. yang paling penting, our memories when we're together... haha.. benda yg buat kita nmpak bodoh la bnda yg akan buat sumone ingat kat kita.. percaya la... hahaha...

and for you... u just come into my life in a rite time... kebetulan kot... tp kalau kita kenal awal sikit, it will be much more better... hehe... thanks a lot cuz being 4 me all the time... nothing much to say bout u but u know me and i know u... datz enuf... hehe...

and for you.... please be matured la weyh... sampai nak org asyik jaga hati lu? sampai bila nak org ikut kepala
lu saja? come on... please dun be so selfish.. if really tak boleh blah dgn something, let it go... tak rugi kot... if ada benda lain yg boleh buat sumone tu happy... penat kot main kejar2?? someone kena mengalah...
so.. im sorry for wut i've done.. manusia mana ada yg sempurna... nak marah or bengang2 pun agak2 lah..
peace je... tak rugi apa2 pun kalau minta maaf...

4 comments:

shu said...

:)

i love u !

Green Mosquito said...

babe !
i love u too...
:)

Zamir Hady said...

love u two too. haha.

Hidayah Admar said...

i love you three :)