Monday, November 10, 2008

1st day blogging !!




Yes!
Finally i have my own blog... ni gara2 hidayah admar.... actually malas gila nak buat blog ni sbb aku malas nak type....
haha... tp disbbkan aku suka baca blog org lain, aku buat jugak la blog ni... hehe... tak jd silent reader dah la ehh...
Maybe aku boleh seswaikn diri dgn blog ni after this...

okay, 1st thing sbb aku buat blog ni sbb aku nak tambah kwn2.. Then aku boleh la nak share2 pendapat semua kan...

As a new blogger, silalah bantu aku apa2 yg patut...
Ok... Daaa!

6 comments:

Faisal Admar said...

selamat datang ke alam blogging :) amboi ada jugak last sekali blog no... selalunya silent reader akan end up buat blog sendiri jugak :P

moskito hijau said...

hehehe...
tu la kan...
dayah dok bising2 dah sbb dy tak buat blog lg...
hehehe...
pasni leh komen2 kat abg...
;)

Hidayah Admar said...

finally... muahahah !
bukan payah nk buat blog..
pas ni happening aaaa

nurul said...

aik... surprise..... kak mcm x caya...:P

moskito hijau said...

hidayah
huhu... yela2...
tak payah...

nurul
tak caya?? kak kena percaya gak...
hehehe...

TuN TeJa said...

bertambah sorg lagi blogger...
teruskan menulis ye...
:)