Monday, November 24, 2008

Tak Sempat...

Apa yg tak sempat?? huhu... actually ada byk citer nak story nih... tp time tadak ler...
kelas dari pg sampai ptg... so penat... ni pun 2am dok type utk entry nih...
Semalam malam aku lepak dgn Dayah, Zamir n Khai.. Kami plan nak g dinner sekali...
Janji pas maghrib tp kul 9 br Khai dtg amik kami... huhu... besa la janji melayu... mesti lmbt sikit...
hahaha....

Then, sambil dok sembang2 dlm keta suma dok tingin nak makan macam2... sorg nak makan mee goreng la, sorg lg nak makan big apple la, starbucks la, coffee bean la, nasi kandaq macam2 dok nak makan... ni semua nafsu syaiton ohh... padahal masa dok tunggu Khai dtg amik aku dgn Dayah dah makan Nasi Goreng Tomyam Kak Nurul buat... hehehe...




Last2 kami semua g makan kat Kapitan Nasi Kandar kat Gurney tuh...
huhu.... aku dgn dayah order plain nan tandoori set, Zamir order chicken tikka, Khai lak order garlic nan sajo...




Then settle makan tu semua, si Dayah tu plak tingin Starbucks.... so kami pon g la serbu masuk beli... masuk sampai 4 org... tp beli satu sajo... hehehe.... so Cik Dayah puas dah Dy belanja Starbucks?? Then si Khai tu plak nak g beli White Choclate Dream Ice-Blended kat Coffee Bean...



naseb area2 tu aja... Coffee Bean tu pun aku belanja... cause td Khai belanja makan kat Kapitan...
Pastu, kami pun gerak balik umah.... Dayah bila nak belanja Dy lak?? hehehe...

6 comments:

Zamir Hady said...

dayah bila nk blanja dy?
dy bila nk blanja aku ni?

pearlEJ said...

laaa.. sorang ngidam sturbuck sorang lak ngidam coffee bean... hihihi... lawak lak... :D

Green Mosquito said...

Zamir
aku kan slalu blanja hg...
hehehe...
tunggu hg ja nak belanja aku nih...

Kak Ej
tu laa... semua dok ngidam macam2...
semua kan perot dok lapaq...
haha...

Hidayah Admar said...

zamir blanja aku ?

nurul said...

weiiii... bila nk belanja akak nie??? isk akak tingin semuaaaaaaa skali.... amboi kedekut na hampa....

Green Mosquito said...

Hidayah
kalau zamir belanja kena tunggu brapa tahun pon tak tau laa...
hiks...

Nurul
kak, dy tak keja lg...
mcm mana nak belanja kak...
hehe... ;p