Sunday, January 4, 2009

1st Outing 2009....

Semalam hang out dgn membe2 kat qbay...
Planning kuar dlam ptg cam tu... tp pas maghrib baru kuar...
Dayah drive... suh dia drop by kat CIMB bank dekat sunshine tu cuz aku nak cucuk duit...
hehe... dalam wallet sudah kering....
then afta dat terus rush g Qbay cuz da lambt... jalan pun dgn jem cam apa ja... plus hujan...
nak parking keta pun payah.... slalu ari sabtu tak la ramai cam hari ahad... then ada la dalam 25mins dok pusing2 cari parking last2 ada gak parking... huhu...
naseb bukan aku yg bawak keta... dayah dah mula bising2 bila tak dak parking yg kosong...
hehehe...
then pas parking terus g KFC cuz Zamir, Ros, Wyda n Khai dok dinner kat sana...
dah jumpa depa then sembang2 jap terus gerak g tempat lain...
Aku n Dayah tak makan lg so kami plan nak makan kat Kenny but malangnya org yg keje kat Kenny tu cakap AYAM DAH ABES !! Itik tade kew?? hahaha...
Then musnah harapan Cik Dayah yg teringin nak makan ayam Kenny... kan kan??
Last2 kami makan kat Nando's ajo... dah la tempat makan yg lain semua penuh ja...
haiz.... Zamir teman aku and Dayah... yg lain teman Khai g cut rmbut dia...







so time makan biasalah... sembang gelak2 n gossip... tu wajib kan Zamir??
haha... then kejap je jam kat tgn dah show kul 10.10pm... cepatnya...
elok2 je waiter bg balance duit, yg lain dah ada depan Nando's...

Mocha Ice Blended

Cik Dayah plak nak Coffee Bean... Dah la yg amik order tu speaking tak paham apa...
haha... aku dgn Zamir asyik suh dia ulang apa yg dia cakap...


me and Ros


me, Dayah and Ros...

Then kitaorng plan nak lepak kat luar Qbay... opposite dgn laut...
hehe.... so Dayah drive keta ke tmpat yg kami janji tuh...
lepak2 sat kat tepi jalan tu dgn angin yg sejuk n kuat...

kami !!


me, Zamir n Ros...

ada la dekat 30mins lepak kat situ....
n semua plan nak main bowling...
tp aku and Dayah tak join sbb Dayah kena balik awal...
just drop by Zamir kat Bj...



walaupun sat ja kami lepak, but we had a great time... :)
cuti Chinese New Year kita ada plan lg kan??
hehehe...
Bubye...

2 comments:

Hidayah Admar said...

thanks dy bunjer ayam dgn kopi bin.
walaupun kenny tade.
sedih tol !

Green Mosquito said...

kenny tade nando's ada...
still makan ayam gak...
welcome !
bila nak blanjer dy plak??
haha...