Monday, January 5, 2009

AL-FATIHAH....

Hari ni ada class pg... but dah terlewat bgn so i skip je la class tu... kebetulan lak lecturer amik Emergency Leave... then smbung tido... 11am bgn then terus rush g mandi n siap2... class start kul 12pm... hari ni damn panas gila babi... sampai2 terlupa nak wat assignment akaun... SHIT !!
Hmm... then apa lg amik pen and A4 paper buat la assignment tu secepat yg boleh... sbb kena hantar today gak b4 5pm... Nasib baik sempat siap... LEGA !!...

and dalam kul 2.15pm cam tu ada msg dr Ili masuk... dia inform kat aku yg Aida Shaharudin Steven, our junior kat sek dulu dah meninggal td pg... aku macam... betul ke ni?? Then aku msg la junior aku yg kenal arwah ni tnya depa sama ada betul atau tak... and mmg betul dia dah meninggal td pg around 9.30a.m... Innalillah.... :(


from my view...

Arwah mmg dah lama tak sihat... aku nak pegi umah arwah ziarah tp still ada class sampai kul 5pm... so afta class terus cabut g umah Ros n tnya dia wheather dia nak g tak kat kubur cuz arwah dikebumikan lepas Asar di Tanah Perkuburan Gelugor dekat sgt dgn umah Ros...


In memories... :(

So dia nak g... aku join je tp tak la sampai ikut dekat dgn tanah perkuburan tu... sbb aku tak sempat nak balik umah pakai bj kurung and tudung... aku dok kat tepi surau n tgk dr jauh je...
hmmm... byk gak budak2 sek aku yg dtg... and kesian aku tgk parents and adik beradik arwah..
nangis non stop.... *kan Ros??
dalam 6 lebih cam tu br aku blah...

Shu, Arwah Aida, Farhana, Haz and me... (2007)
In memories...


*Semoga rohnya dicucuri rahmat n ditempatkan di kalangan org2 yg beriman....
Al-fatihah to Nur Aida Bt. Shaharuddin Steven.... amin...
May u rest in peace....

8 comments:

Hidayah Admar said...

al-fatihah.
tak sangka kan.
yang muda pergi dulu. haiz.
kesian arwah

Green Mosquito said...

yup...
nak wat macam mana...
:(
al-fatihah...

Faisal Admar said...

god bless. al fatihah.

untuk yang hidup harap jangan sia-siakan hidup kita. sentiasa buat baik dengan ibu bapa dan kawan-kawan. kita tak pasti esok kita masih boleh menghirup udara segar.

Green Mosquito said...

yup...
hargai setiap saat anda di muka bumi ni...
:)

nurul said...

al-fatihah....
dia sakit apa...? siannye... nape ek sejak akak jadi ibu nie jiwa sensetif toi... nak nangis lak baca nie...

apa pun cek kena jawab TAG na....

Green Mosquito said...

hmmm...
sakit apa tu nanti suh la dayah citer...
sian kan...
muda lg...

♥samantha♥ said...

hmm. i heard dia org kata its santau did by her best friend.

Azel Azie mhr said...

al-fatihah buat arwah..
smoga dy ditmptkn dlm kalangan owg2 yg soleh lg beriman
amin..
dy sakit ape akak??
bleyh tahu??