Saturday, March 19, 2011

ragam lepas exam...

ho ho ho... *ala2 sengau bunyi* sebab aku tgh fLu terbaikkk punyaaaa...
semalam i just done my last exam..
bangun pagi around 9 sumthing... then baca notes2 aku..
exam pukul 3pm to 5.30pm..
aku ada la study smpai pukul 12.30pm..
then mandi siap2 semua then pecut pegi kolej..
sampai kolej around 1.50pm.. sambung study dalam kereta...
pheww.... panas gilakkk time tuh...
agak2 tak boleh tahan aku chow pegi canteen kolej aku..
sambung stdy kat situ... pulun study sampai 2.50pm..
cehhh... time tu otak agak berserabut dengan semua bendaaaa yg aku study...
sambil naik tangga nk pegi exam hall, dok baca notes lagii..
dh smpai level 3.. letak file... amik pen, liquid paper and slip exam..
terus cari nama and tmpat aku...

number 19 second row second last sit dari belakang.. wooohoo...
duduk2 je fill exam attendance record then aku terus bukak question paper and jawab...
nak masuk soalan 3 aku tengok jam kat depan BARU 3.05pm...
aku dah macam pelik... kenapa kejap sangat aku jawab soalan kan... padahal baru 5 minit start..
WOI ! aku pegi start jawab awal...
pandang kiri pandang kanan... haha.. tadak sapa perasaan kot even lecturer yang jaga exam tue...
hehehe.. apalagi... teruskan la menjawab soalan yg seterusnya... hahahaha...
jawab punya jawab... goreng sudah.. rebus sudah.. ok.. semua soalan dah jawab...
angkat kepala tengok depan...

WHAT??? baru pukul 4pm??
biar betul aku nie... takpe.. aku check soalan and answer aku again..
okay... puas hatiii... 4.15pm angkat tangan... hand in question and answer...
aku keluar dari exam hall tu... aku baru bukak pintu exam hall... baru selangkah aku keluar dari pintu exam hall tu... *TENG TENG* handphone aku bunyi... message masuk... i was like????
bukan aku dah OFF handphone ke tadi before masuk exam hall... Fcuk...
Actually aku bukan pegi OFF handphoen aku BUT aku just LOCK SCREEN and KEYS... =.="
nasib baik aku cun2 keluar exam hall.. pandai orang yg bg message kat aku tu set timing kan,... haha..
kalau tak, mau aku kena sound dengan lecturer kat dalam tu.. hahaha...

after balik dari kolej, sampai je umah aku nampak 2 adik aku tengah main2 kat laman rumah..
perghhh... si Citam tu dah lama aku tak mandi kan...
so apa lagi... misi pembersihan dijalankan.. hahahaha...

dua 'orang' adik saya...
 *abaikan muka aku yg serabut lagi macam zombie*
after mandikan si Citam tu, aku masuk bilik, tiddoooo lahhh apa lagi kan..
penat weyh... tido dalam 1 jam.. bangun pukul 8pm...
bangun je tido ala2 mamai lagii... aku tanya adik aku...
tadi aku makan tak before pegi kolej??
adik aku cakap tak... then baru aku SEDAR aku TAK MAKAN lagi weyh..
then aku makan dlm 9.30pm... mak aku masak mee kari udang...
*dalam hati memberontak nak nasik* lapar kowt...
then malam tu nak tidooo tak bolehhh pulak...
perut aku dah start buat hal... sah GASTRIC laaa niee...
siap memulas bagai and rasa nak muntah...
nasib ada lagi ubat gastric aku tu... ambik makan then on call dgn someone.. hehe...

even sakit, aku paksa tidoo laaa jugak kan...
dengan fLuuu bagai lagi... adik aku punya pasal la ni..
pembawak virus... cis kek betul...
sampai now pun hidung dok tersumbat... =.="

mood agak happy today... dapat pau kakak aku satu long pants... >.<

*cuti dah start... degree next mission... :)

4 comments:

Fatin said...

woahh so after this ur friday very2 the heaven lah eh! and not only friday, tp tiap2 hari lah kan?! besssnye...! :(( jealous haha

Heart Dee said...

fatin
ahahahahhaha...
yeah... hari2 ok...
i ulang... HARI2
muahahhahahaha....
sila lahhh jealous lagiii... :D

Fatin said...

amboi2,,, ngade. haha da tu dok umah ternak lemak :P

Heart Dee said...

ohhh lemak diharamkan yeee..
age is just a number
but FATS is a problem...
hahahaha